Rulada din muschiulet de porc

de Dulciuri cu Georgiana in Porc, 10 Dec 2016 | 9767 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet porc
  • 4 oua
  • 5o g mozzarella
  • 6 felii branza topita cu cascaval
  • foi de dafin
  • vegeta
  • busuioc
  • boia dulce
  • piper
  • un pahar mic vin alb
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din muschiulet de porc:

Mai intai, pregatim omleta din cele 4 oua. Adaugam condimente dupa gust si mozzarella. Eu am pus vegeta si boia dulce.

Taiem muschiuletul de porc, astfel incat sa obtinem o bucata intreaga si subtire. Am batut putin muschiuletul pe ambele parti, apoi l-am condimentat.

Peste muschiulet, am asezat omleta, apoi feliile de branza topita si am rulat. Am infipt scobitori pentru a sustine carnea rulata.

Am asezat rulada intr-o tava, in care am pus hartie de copt pe care am udat-o in prealabil. Am pus in tava 2 foi de dafin si paharul de vin, apoi am introdus-o la cuptor la foc mediu, 45-50 de minute, pana se rumeneste usor.

Noi am servit-o atat calda, cat si rece la pachetelul de la munca.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din muschiulet de porc" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Muşchiuleţ de porc învelit în bacon cu cartofi dulci şi pere